Ready knep segern till slut

Åtvidaberg och Ready bjöd inledningsvis på den mest fartfyllda matchen så här långt.

Ready tog ledningen efter 7 minuter genom Gustav Eriksson med ett hårt skott i nättaket. Spelet var fortfarande jämnt och kvitteringen till 1-1 i 14:e minuten kom på en hörnretur.

I 24:e minuten var vi redo att skriva in 1-2 till Ready men Joacim Nygren gjorde en paradräddning av den högre skolan och räddade till hörna.

Istället var det Åtvidaberg som skulle göra nästa mål när Hampus Ivarsson strax innan paus säkert satte bollen i mål efter en elegant genomskärare från Eric Lisell.

Ready var på tå redan från start i andra halvlek och kvitterade redan i 31:a minuten genom Gustav Eriksson.Ready fortsatte att skapa chanser och i 35:e minuten var det dags för mål igen när Fredrik Nordby knackade upp ett skott i nättaket.

Ready skapade sedan mest men Åtvidaberg stack upp och skapade också farligheter. Bl.a. ett friläge i 43:e minuten men där avslutet kom strax utanför krysset.

2-4 kom med 10 minuter kvar men Åtvidaberg hade inga planer på att ge upp utan 3 minuter senare kom reduceringen till 3-4 på en hörnretur.

Avslutningen blev en kamp med ett par utvisningar men Ready kunde vinna matchen.