Sarpsborg knep till slut 7:e platsen

Sarpsborg BK vann en spännande och jämn match mot Surte med 5-2 och tog till slut hand om en 7:e plats i årets Bäst i Väst.

Sarpsborg tog ledningen i den 12 min genom Samuel Baatz innan Surte kvitterade genom Robin Björkestam i minut 31.
Surte skulle även ta ledningen med 2-1 genom Robin igen precis innan halvtidsvilan då matchen på begäran från lagen spelades 2x35 min för att kunna få hela isen spolad i paus.

I den andra halvleken  tog Sarpsborg över spelet mer och rättvist kom så även 3 mål till av Ilya Ponomarev 2st och Jakob Jansson.
Laget missade även en straff strax innan 2-2 målet kom.

Surte hade också sina chanser till att göra fler mål men man lyckades inte få in bollen utan Sarpsborgs målvakt stod i vägen för alla försök.

Sammanfattningen är den att Sarpsborg kniper 7:e platsen i årets Bäst i Väst och Surte den 8:e.

Vi tackar båda lagen för sitt deltagande i årets Bäst i Väst och hoppas att ni vill komma tillbaka igen nästa år.