Mölndal knep tredjeplatsen i Bäst i Väst 2024

Det blir Mölndal bandy som tar tredjeplatsen i Bäst i Väst 2024, detta efter att man vunnit mot Skirö AIK med 4-2 i en jämn o tät match.

Skirös spelare Tobias Lisell inledde målskyttet efter 19 minuters spel men den ledningen stod sig ej länge förrän Mölndals spelare Ludwig Westerling kunde kvittera och bara minuten senare så såg Christoffer Trysberg till att Mölndal tog ledningen med 2-1 vilket även blev paus resultatet.

Andra halvlek hade inte ens spelats i 5 minuter innan vi hade var sitt mål för båda lagen. Henrik Blom i Skirö såg till att kvittera i den 49:e minuten men snabbt efter det så tog Mölndal tillbaka ledningen genom Erik Sundling.
Samuel Tiderman i Mölndal fastställde sedan slutresultatet till 4-2 i den 71:e minuten .