Ready Bandy vinner Bäst i Väst 2023

Finalen i Bäst i Väst är nu avklarad och det blev norska Ready som tog hem titeln efter en mycket jämn och tajt match mot Röa.  Båda lagen kämpade på bra och följdes åt hela matchen igenom.

Röa tog ledningen efter 9 minuters spel efter att Herman Nordby gett laget ledningen, men den ledningen skulle ej vara länge för bara två minuter senare så kvitterar Gustav Eriksson för Ready.

Eriksson skulle även göra 2-1 för Ready i den 28:e minuten men även här så dröjde kvitteringsmålet ej länge utan 3 minuter efter att Ready tagit ledningen så kvitterar Röa genom Anton Philippenko till 2-2 vilket även blir resultatet i halvtid.

I inledningen på andra halvlek så drabbas Ready av ett matchstraff men trots en man mindre hela andra halvlek så lyckas man göra 3-2 genom Isac Jerner på framspelning av Mathias Åström.

3-2 stod sig sedan matchen ut och Ready Bandy kan därmed titulera sig som segrare av Bäst i Väst 2023.

Röas mål gjordes av Herman Nordby och Anton Philippenko

Readys mål gjordes av Gustav Eriksson x2 och Isac Jerner

Efter matchen fick vi en segerintervju med Readys 2-målskytt Gustav Eriksson som ni kan se på länken här in under.

Vi på redaktionen tackar alla deltagande lag för en fantastiskt fin genomförd turnering och gratulerar Ready till vinsten.