Lika mellan Sarpsborg-Mölndal

I den sista omgången så möttes Sarpsborg-Mölndal och det blev en jämn match där båda lagen fick med sig en poäng när slutsignalen ljöd och resultattavlan visade 3-3.

Sarpsborg började matchen bäst och tog även ledningen efter 4 minuters spel genom Artur Syseovdär efter kunde man även gå upp i en 2-0 ledning innan Mölndal skulle reducera på hörna av Martin Trysberg innan den första halvlek var slut.

Andra halvlek hann knappt starta innan Mölndal kvitterade åter igen genom Martin Trysberg  innan Sarpsborg åter igen skulle ta ledningen men Mölndal skulle få sista ordet i denna match och kvittera i slutet av matchen och om vem om ej Martin Trysberg höll sig framme och stod för ett hattrick i denna match.