Chockstart av Mölndal mot Höjden

Mölndal chockstartar och gör 1-0 redan efter 38 sekunder. William Westerling tackade för senast i Höjden.72 sekunder senare var det dags igen när Christoffer Trysberg sköt 2-0.3:34 var det dags igen när Patrik Risedal drog in matchens första hörna.

Höjdens första skott på mål kom i 10:e minuten och ledde till lagets första hörna.
Nu kunde Mölndal spela avslappnat men nästa mål skulle dröja till 25:e minuten när Georg Eriksson drog dit en hörna till 4-0 som blev pausresultat.

Andra halvlek inleddes på liknande sätt som första avslutades där Mölndal kontrollerade matchen. 5-0 kom i den 35:e minuten av Christoffer Trysberg.
Hörnskyttet har inte fungerat för Mölndal i Supercupen men i Bäst i Väst har det lossnat lite och i 49:e minuten var det dags igen när William Westerling gjorde sitt andra mål för dagen.7-0 bäddade Christoffer Trysberg för med ett pass till Oscar Jenefelt som avslutade målskyttet för dagen.
Inledningen av matchen blev för tuff för Höjden att återhämta sig från och Mölndal vann matchen helt rättvist.

Mölndals mål gjordes av William Westerling x2, Christoffer Trysberg x2, Patrik Risedal, Georg Eriksson och Samuel Tiderman.