Sarpsborg vände och vann mot Tranås

Trots underläge med 0-3 i paus vände och vann Sarpsborg det viktiga mötet i Grupp B mot Tranås med 4-3.

Tranås inledde matchen bäst och klev ifrån till 3-0 med mål genom Jonas Tell x2 och Tobias Pettersson innan Sarpsborgs mäktiga upphämtning började.

Först reducerar Artur Sysoev till 1-3 sedan gör Ilya Sysoev 2-3 innan Anton Olsson kvitterar till 3-3 i minut 43.

Sen kom då det avgörande målet i m atchen i den 54min genom Ilya Ponomarev. Strax där efter blev Tranås tilldömd en straff men där domslutet ändrades till frislag för Sarpsborg.

Närmare än så kom aldrig Tranås en kvittering utan Sarpsborg kunde jubla när domaren blåste av matchen.

Detta innebär att om Surte skulle vinna sin nästa match mot Derby under eftermiddagen så måste Tranås förmodligen ösa in mål mot Surte och Sarpsborg detsamma mot Derby för att kunna nå en eventuell finalplats. Surte är med andra ord lite i förarsätet just nu.